iPhone 14 dobija pilulu umesto zuba?


Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone 14 seriju, sve izglednije prvu bez ureza u ekranu. Zameniće ga otvor selfie kamere, koji će prema najsvežijim glasinama biti ovalnog oblika.

Android svet prihvatio je rupicu selfie kamere u ekranu odavno, a sve češća pojava je i selfie kamera skrivena ispod ekrana.

Apple s druge strane od iPhone-a X na ovamo drži se notcha, ureza ili zuba u ekranu, koji čuva Apple-ov nadaleko hvaljeni Face ID sistem biometrijske autorizacije 3D prepoznavanjem lica.

Već neko vreme se priča o konačnom ukidanju notcha, kojeg bi zamenili punch hole selfie kamerom. Jedan od pouzdanijih Apple leakstera @dylandkt sad pak tvrdi da će iPhone 14 serija zaista dobiti otvor u ekranu, ali će on naravno u Apple-ovom stilu biti nešto drugačiji.

Prema njegovim saznanjima, iPhone 14 serija će dobiti ovalni otvor u ekranu sa selfie kamerom i Face ID sklopom skrivenim ispod ekrana.

Hoće li tako i biti teško je reći, ali jedno je sigurno, zloglasnog notcha je dosta, a čime će ga zameniti videćemo ove jeseni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.