Kada bi iPhone SE zaista ovako izgledao, bio bi apsolutni hit


Sledeći iPhone bi trebao da bude novi iPhone SE, jedini cenom povoljni model među Apple-ovim iPhone-ima. Ako bi iPhone SE 2022 zaista izgledao kao na ovim renderima, bio bi apsolutni hit.

Primoran konkurencijom, Apple je nakon godina jednog pa dva modela godišnje počeo lansirati četiri pa i pet modela iPhone-a.

Uvođenjem cenom povoljnog iPhone SE modela od 399 evra, Apple je uzburkao vode i mid-range segmenta, u kojeg se do 2016. nije petljao.

U međuvremenu smo imali i iPhone SE 2020, za one kojima je dosadio njihov iPhone 6 ili 6s, a temeljen je na iPhone-u 8.

Apple bi prema neslužbenim informacijama trebao da predstavi novi iPhone SE ovog proleća. Kako će taj iPhone SE 2022 izgledati još je nejasno jer je dosta protivrečnih glasina.

Do pre neki dan je bilo skoro sigurno da će i ovaj iPhone SE izgledati kao iPhone 8 sa TouchID tipkom ispod ekran i okvirom iznad.

Sad su pak objavljeni renderi koji najavljuju dizajn puno primereniji trenutku u vremenu. Ekran je razvučen preko cele prednje strane, a selfie kamera je u notchu, valjda sa Face ID autorizacijom.

Ivice su metalne, zaobljene kao nekad, a na leđima samo jedna kamera.

Kreator ovog rendera je David Kowalski, a kaže da je nastao na temelju CAD nacrta i specifikacija kojih se dočepao.

iPhone SE bi u svakom slučaju trebao da dobije osveženi hardver u vidu modernijeg čipa, izgledno prošlogodišnjeg A14 Bionic-a. I sve to za 399 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.