Najjači Galaxy S22 Ultra sa 16 GB RAM-a i 1 TB memorije


Sledećeg meseca Samsung bi trebao da lansira novi Galaxy S22 telefon, a prema tvrdnji "leakera" SuperRoadera na Twitter-u, južnokorejska kompanija planira neke zaista velike stvari.

Leaker koji je u prošlosti imao puno "pogodaka" o novim Samsung-ovim uređajima, tvrdi da će najjača i najskuplja) Ultra verzija S22 imati najviše moguće specifikacije, uz opciju ugrađenog skladišta od jednog terabajta, dok će količina RAM memorije iznositi 16 GB. To je značajno više u odnosu na iPhone-ove za koje se takođe pričalo da će dobiti 16 GB RAM-a, ali kako se čini, to nećemo dočekati ni u 14. generaciji.

Ukoliko Samsung želi da Ultra model bude zaista ultra, u njemu možemo očekivati podršku za S Pen olovku kao i kod pretkodnog modela, a velike nadogradnje dolaze i na kamerama, kao i na procesoru, za koji se zna da će biti Snapdragon 8 Gen 1 (u SAD-u), odnosno Exynos 2200 u Evropi (i Srbiji) sa AMD RDNA 2 grafikom.

Za očekivati je da će Samsung početkom februara najaviti događanje na kojem će Galaxy S22 linija telefona biti predstavljena.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.