OnePlus 10 Pro na službenom teaser videu


OnePlus će 2022. započeti predstavljanjem svog novog top modela OnePlus 10 Pro što sad potvrđuje i procureli službeni teaser video, koji otkriva i datum početka prodaje.

OnePlus 10 Pro proteklih nedelja je česta tema internet portala. Saznali smo većinu ključnih detalja, a 4. januara istaknut je kao datum kad će kompanija i službeno najaviti svoj novi top model.

Renderi uređaja već su nam otkrili i kako će to naslednik OnePlusa 9 Pro izgledati. Prednja strana je uveliko nalik na onu sa aktuelnog OnePlus 9 pro telefona i neće se značajnije menjati.

Saznaje se međutim da će ekran biti još bolji zahvaljujući implementaciji LTPO 2.0 AMOLED panela, koji bi trebao da bude još energetski efikasniji.

Na leđima će doneti redizajnirani modul kamere, smešten uz samu ivicu uređaja, kao svojevrstan produžetak metalnog.

Sve to sad potvrđuje i objavljen službeni video teaser na kojemu još jednom vidimo OnePlus 10 Pro u najboljem svetlu do sada.

Ekran napred biće blago zakrivljen sa rupicom selfie kamere u gornjem levom uglu. Nije službeno potvrđeno, ali se očekuju 6.7″ dijagonala, QHD+ rezolucija i 120Hz osveženje.

U modulu trostruke kamere na leđima ovdje jasno vidimo i da će LED bliv dobiti prstenasti oblik u sklopu četvrtog oka uz tri objektiva.

Uređaj će bez dileme pokretati Snapdragon 8 Gen1 s 12GB RAM-a, a C3 sertifikat najavio je 80W punjenje njegove baterije.

Ovaj teaser ujedno otkriva i 11.1. kao datum predstavljanja ili početka prodaje uređaja u Kini.

Uz ranije najavljene crnu, belu i svetlo plavu, ovde vidimo da će OnePlus 10 Pro biti dostupan i u zelenoj boji.

I dalje nema spomena OnePlus 10 koji nije Pro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.