OnePlus 10 Ultra je navodno u fazi testiranja


OnePlus 10 Pro još se čeka na globalnim tržištima, a sad internetom kreće glasina o Ultra modelu, kojim bi kompanija pokušala parirati nadolazećem Galaxy S22 Ultra top modelu iz Samsung-a.

OnePlus je ove godine zaigrao na malo drugačije karte nego inače. Umesto dva, predstavili su samo jedan OnePlus 10 model i to Pro. Jednako tako za početak su ga predstavili samo za kinesko tržište i opremili ga Color OS-om sestrinske kompanije Oppo.

Kad će globalna verzija OnePlus 10 Pro modela, nije još potvrđeno, ali očekuje se ovog proleća ili nešto ranije.

Kompanija navodno radi na još jačem modelu, koji će navodno nositi ime OnePlus 10 Ultra, objavio je sada leakster Yogesh Brar.

Prema njegovim saznanjima OnePlus 10 Ultra je tzv. EVT fazi testiranja (Engineering Validation and Testing) nakon čega uvek sledi i DVT (Design Validation and Testing) faza testiranja, pre nego što je uređaj spreman za masovnu proizvodnju.

Brar nažalost ne otkriva nikakve detalje o uređaju, ali ne treba imati dilemu da će ga pokretati Qualcomm-ov Snapdragon 8 Gen1 čip, koji pokreće i 10 Pro.

Čime bi taj model zaslužio nositi Ultra u imenu, možemo samo da nagađamo, ali jedna stvar svakako pada na pamet. To je kvalitetna periskopska telefoto kamera, kakvu OnePlus 10 Pro nema.

Bolji od LTPO 2 Fluid AMOLED ekran u QHD+ rezoluciji sa 120Hz osveženjem teško da mogu da izvedu. Bolje performanse isto tako teško da može imati, dakle implementacija opake 10x telefoto kamere, je najizgledniji adut.

Nema informacija o vremenskom okviru u kojem bi ovaj uređaj mogao na svetlost dana, ali nagađa se o drugoj polovini godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.