Pogledajte kako bi mogao da izgleda iPhone 14 Pro bez notcha


Nije prvi put da čujemo kako Apple ove godine konačno ukida notch na vrhu ekrana svojih nadolazećih iPhone-a. Sad imamo i video koji zorno dočarava kako bi to iPhone 14 Pro trebao da izgleda bez notcha.

Najsvežije glasine o iPhone 14 seriji ove jeseni najavljuju ukidanje notcha umesto kojeg će dobiti dva otvora u ekranu. Jedan okrugli za selfie kameru i drugi ovalni otvor u ekranu za Face ID možda nisu idealni, ali imaju svojih prednosti.

Osim nešto više ekranske površine, ovakvo rešenje vratilo bi u statusnu traku ono što korisnicima iPhone-a nedostaje od iPhone-a X na ovamo.

Naime zbog više slobodnog prostora na vrhu Apple bi mogao u statusnu traku vratiti procenat baterije. Za procenat baterije vlasnici iPhonea sa Face ID otključavanjem moraju posegnuti u Kontrolni centar ili na Početni ekran postaviti odgovarajući widget.

Dalje ovaj YouTuber zamišlja još jednu funkciju, koju do sada na iPhone-ima nismo videli, a mnogi su bili sigurni da će se implementacijom LTPO ekran pojaviti. To je AlwaysOn ekran.

Kad već mašti pušta na volju nabacio je na iPhone 14 Pro i reverzibilno bežično punjenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.