Predstavljen OnePlus 10 Pro


OnePlus je juče službeno predstavio najnoviji top model – OnePlus 10 Pro. Ovaj događaj se razlikuje od prethodnih po tome što je održan dosta ranije nego što se očekivalo, pa tako što je uređaj predstavljen, barem za sada, samo za kinesko tržište.

Naime, očekujemo da će uskoro biti objavljeno kad će uslediti verzija za globalno, budući da je fokus ovog proizvođača do sada bio uglavnom na tržištima izvan Kine, posebno evropskom i američkom.

OnePlus 10 Pro tako dolazi sa 6,7-inčnim AMOLED ekranom i varijabilnom stopom osvežavanja od 1 Hz do 120 Hz.

Procesor koji ga pokreće je Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 u kombinaciji sa 12 GB RAM-a, a interna memorija najjačeg modela ima kapacitet od 256 GB.

Baterija sada donosi 5000 mAh, dakle za 500 mAh više nego prethodnik OnePlus 9 Pro, a ono što još bolje zvuči je najnovija tehnologija brzog punjenja snage 80W. Tako će baterija ovog uređaja biti puna za samo 32 minuta. Podržano je i 50W bežično punjenje, kao i reverzibilno.

Kameru ponovno potpisuje švedski Hasselblad. Primarna donosi senzor od 48 MP, a društvo joj čine još dve: 50 MP ultraširokougaona i 8 MP telefoto.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.