WhatsApp korak bliže prenosu poruka sa Android-a na iPhone


Najpopularniji chat servis na svetu, WhatsApp, u vlasništvu Facebook-a korak je bliže prenosu poruka sa Android telefona na iPhone. Tako barem sugerišu screenshotovi nove WhatsApp aplikacije za iOS.

WhatsApp je prošle godine omogućio transfer poruka sa iOS uređaja na Android, ali na prenos u obrnutom smeru još čekamo.

Čini se da nećemo morati još dugo. Tako barem poručuju objavljeni screenshotovi iz beta verzije WhatsApp aplikacije za iOS uređaje.

Iz njih se jasno da iščitati da je moguć prenos poruka sa Android-a na iPhone, ali za sada ta opcija još uvek nije u funkciji.

Ovde se radi o WhatsApp aplikaciji za iOS u verziji 22.2.74, a ono što iz ovih snimaka ekrana ne možemo razlučiti je, da će prenos poruka biti moguć samo pri inicijalnoj instalaciji aplikacije.

Jednako tako iz ovoga ne možemo znati, hoće li se transfer poruka obavljati isključivo žično povezivanjem Android i iPhone telefona kablom ili će se moći i bežično.

Za sada nije poznato kad će ova nova verzija WhatsApp-a i opcija prenosa poruka sa Android telefona na iPhone i zaživeti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.