Aplikacija govori koliko košta popravaka iPhone-a


U najnovijoj nadogradnji besplatne Apple Support App aplikacije dobićete funkcionalnost koja bi mogla da vam bude vrlo korisna.

Svi znamo da bilo kakava popravka iPhone telefona ili iPad tableta nije jeftina, posebno kada se radi o popravci uređaja kojem je istekla garancija.

Kako vas serviseri ne bi šokirali, Apple je nadogradio svoju Support aplikaciju novom funkcijom koja će vam reći koliko će vas koštati popravka, zamena nekog dela ili otklanjanje određenog problema na iPhone-u ili iPad-u.

Drugim rečima, kada tražite servis unutar aplikacije, Apple podrška ne samo da može otkriti gde možete poslati uređaj na popravaku, već vam može reći i koliko će cela stvar koštati. Aplikacija radi što je jednostavnije moguće, pa biste nakon odabira sa popisa uobičajenih problema trebali dobiti i ponudu cene.

Naravno, nemojte očekivati da će ove informacije uvek biti 100 posto tačne, a tu još dolazi i ljudski faktor, pa bi vas neki serviser mogao neprijatno iznenaditi svojim viđenjem kvara i cene popravke. Ali, bez obzira na to stvar bi mogla da bude prilično korisna jer barem nećete na prvu loptu platiti mnogo više nego što bi vas popravaka trebala izaći.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.