Google poslao Pixel 3 i 3 XL u penziju poslednjim ažuriranjem


Kada ih je Google službeno predstavio 2018. godine, Pixel 3 i 3 XL nisu bili vrhunac dizajna na tržištu pametnih telefona. Imali su veliki okvir oko ekrana i samo jednu 12-megapikselnu kameru koja je, ruku na srce, bila jedna od najboljih na tržištu, najviše zahvaljujući softveru. Svakako se treba podsetiti da je Pixel 3 za Google bio značajan pomak u odnosu na tada prošlu generaciju njihovih pametnih telefona, uprkos neobičnom notchu na Pixelu 3 XL. Pokretao je ga tadašnji flagship SoC, Snapdragon 845, uparen, doduše, sa samo 4 GB RAM-a i do 128 GB interne memorije.

Pixel 6 serija već je mesecima na tržištu, a stigla je sa mnogim dečjim bolestima koje se svako malo rešavaju. U jeku toga, Google je poslednjim ažuriranjem poslao Pixel 3 i 3 XL modele u penziju, potvrdili su za 9to5Google.

Treba istaći da je to zapravo jedno ažuriranje više nego što je to Google prethodno obećao. Službena podrška je bila garantovana do oktobra prošle godine, ali čini se da je skok na Android 12 doneo još jednu zakrpu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.