iPhone 14 Pro sa 8 GB RAM-a, Mini će zameniti Max


Nove glasine o iPhone 14 seriji obilaze internet portale. iPhone 14 Pro modeli količinom RAM-a navodno će parirati Galaxy-ju S22 iz Samsung-a, a iPhone Mini zameniće još jedan Max.

Aktuelna iPhone 13 Pro serija telefona kompanije Apple opremljena je sa 6GB RAM-a, što im je sasvim dovoljno za top performanse i gladak rad.

Ove jeseni Apple navodno planira iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max da opremi sa 8GB RAM-a, čime će parirati Galaxy S22 seriji iz Samsung-a. Kako će Apple taj dodatni RAM iskoristiti tek ćemo saznati.

Notch u ekranu Apple je sa iPhone 13 serijom učinio užim, a iPhone 14 će ga navodno zameniti sa dva otvora u kojima će stanovati selfie kamera i Face ID senzori.

iPhone 13 Mini isto tako navodno je i zadnji. Apple će ga zameniti cenom povoljnijim Max modelom pa bi iPhone 14 seriju trebali da čine iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max.

Treba imati na umu da je iPhone 14 serija još daleko i da se ove glasine na kraju možda i ne obistine, ali sve je više izvora, koji potvrđuju ove novosti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.