OnePlus 10 Pro se prepolovio na pola na testu izdržljivosti


OnePlus 10 Pro predstavljen je u januaru kao pametni telefon koji će po specifikacijama stajati rame uz rame sa "velikanima" ostalih proizvođača. Iako još nije službeno došao na globalno tržište, "dočepao" ga se youtuber Zack Nelson, poznatiji kao JerryRigEverything, te je testirao njegovu izdržljivost.

Nakon standardnog grebanja po telefonu, Nelson ga je pokušao saviti (sasvim standardna procedura kod njegovog testiranja), nakon čega je staklo počelo da puca i savija se, da bi se na kraju OnePlus 10 Pro u potpunosti – prepolovio.

Nelson je nakon ove nezgode u potpunosti uklonio staklo sa zadnje strane telefona i otkrio je da se on savio točno iznad baterije, čija se gornja ivica zapravo poravnava sa tipkom za glasnoću. Nelson pretpostavlja da je to, uz nešto tanji okvir telefona, upravo razlog savijanja.

The Verge je kontaktirao OnePlus za komentar o Nelsonovom video zapisu zahvaljujući kojem će neki kupci ipak odustati od nabavke kompanijinog novog flagshipa, ali nisu dobili odgovor. U svakom slučaju, treba imati na umu da su Nelsonovi testovi poprilično hardcore i da prosečni korisnik verovatno ni neće pokušati da savija svog "pametnog ljubimca".

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.