Renderi Pixel 7 serije pametnih telefona otkrivaju poznati dizajn


Prošli oktobar bio je mesec iščekivanja službenog predstavljanja Google-ovih novih pametnih telefona. Pixel 6 i Pixel 6 Pro doneli su značajne promene u dizajnu i između ostalog i Tensor SoC, koji predstavlja kompnijinu nameru ulaska na tržište flagship pametnih telefona.

Svega nekoliko meseci kasnije, na Twitter-u počinju izlaziti prvi renderi i informacije o nasledniku Pixel 6 serije. CAD rendere Pixela 7 objavio je u kolaboraciji sa portalom ChooseBestTech David Kowalski (xLeaks7), koji je u prošlosti imao uspeha "predviđajući" dizajn Samsung Galaxy S22 serije i starijih Pixel-a.



Sudeći prema renderu, Pixel 7 zadržava zanimljivi dizajn svoga prethodnika, kao i dve kamere. Dimenzije su mu navodno 155,66 x 74,8 x 8,7 mm, što je manje od Pixel-a 6, pa bi ljubitelji kompaktnijih pametnih telefona mogli "doći na svoje".

S druge strane, renomirani leaker OnLeaks objavio je u kolaboraciji sa portalom Smartprix rendere Pixel 7 Pro modela. Već viđene tri kamere na zadnjoj strani doimaju se poprilično veliko, dok je na OLED ekranu i dalje prednja kamera "u rupici".

Na žalost nekih korisnika, Pixel 7 Pro navodno će zadržati blago zakrivljeni ekran, a trebao bi da bude i nešto kraći, širi i deblji (163 x 76,6 x 8,7mm) od Pixela 6 Pro (163,9 x 75,9 x 8,9mm). Kako prenosi 9to5Google, mmWave antena više se neće nalaziti na vrhu telefona, već na bočnoj strani.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.