Svaki peti korisnik Android-a želi Galaxy S22


Američki portal SellCell na kojem korisnici mogu da prodaju svoje pametne telefone sproveo je istraživanje na više od 10.600 korisnika Android telefona kako bi saznao planiraju li da pređu na novi Samsung Galaxy S22 uređaj koji će biti predstavljen ovog meseca.

Prema tom istraživanju, svaki peti korisnik, odnosno njih 20% izjavilo je da će preći na Galaxy S22 čim bude dostupan. Što se tiče modela koji će odabrati, njih 44,4% želi da nabavi najjači model S22 Ultra, dok će standardni model kupiti njih 30,1%, a 25,5% će odabrati "sredinu", odnosno S22 Plus.

SellCell kaže da povećani interes korisnika za Galaxy S22 telefone potvrđuje podatak da je prošlogodišnji top model Galaxy S21 Ultra 5G tokom prošlog meseca bio najpopularniji u kupoprodaji polovnih uređaja na njegovoj platformi.

Ovo je i potvrda da postojeći korisnici Samsung-ovih flagship telefona ostaju verni platformi koju dobro poznaju pa se Samsung očito ne treba previše plašiti oko uspeha nove linije, čak ni na američkom tržištu gde oduvijek dominiraju iPhone-ovi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.