Android uređaj možete upariti pri instalaciji Windows-a 11


Kada korisnici prvi put pokrenu Windows 11 OS na svom PC-u, dobijaju Windows Out of Box Experience (OOBE) sistem koji predstavlja niz ekrana za uređenje podešavanja, što znači da morate prihvatiti "pravila igre", spojiti se na internet, ulogovati se ili kreirati Microsoft nalog (MSA) i izvesti druga podešavanja operativnog sustava.

Od sada OOBE će vam omogućiti da tokom tog završnog procesa instalacije Windows-a 11 odmah dobijete mogućnost za uparivanje računara sa Android uređajima, što ćete moći učiti kroz specijalni posebi ekran namenjen tome.

Microsoft kaže da će vam povezivanje omogućiti trenutan pristup svemu na vašem telefonu, pružiti telefonske pozive i (zavisno od uređaja koji koristite) mirroring.

"Bez potrebe da stalno skrećete pogled na svoj telefon, možete koristiti omiljene mobilne aplikacije, slati tekstualne poruke, uspostavljati pozive i više toga na svom PC-u sa punom podrškom za tastaturu i miša", objašnjava Microsoft.

Nova funkcija objavljena je za korisnike Windows Insider programa u Windows 11 Insider Preview Buildu 22567, a Microsoft ju je javno lansirao za korisnike u SAD-u. Za sada još nije poznato kada će se proširiti na naše krajeve.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Dziki kaže,

    Aktivno je već i kod nas, radio sam pre par dana reinstalaciju i Windows povuče update.. U pitanju je 22000.527 verzija


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.