Apple najavio događaj za 8. mart


Apple je poslao pozivnice za svoj sledeći event, zakazan za 8. mart. To će biti onlajn događaj koji se emituje iz Apple Parka. Svako će moći da ga gleda sa Apple-ove web stranice.

Pozivnica sadrži Apple logo koji izgleda kao ulaz u neonski tunel. Piše "Peek performance" i šuška se da Apple ima dosta hardverskih uređaja koje treba da objavi ove godine.

Bloomberg je prvo izvestio da Apple planira da održi događaj 8. marta. Iako se u Ukrajini dešavaju neki tragični događaji, zvuči kao da Apple i dalje želi da nastavi sa onlajn događajem.

Kompanija bi mogla da iskoristi ovu priliku da predstavi osveženi iPhone SE sa 5G vezom, ažurirani iPad Air sa boljim specifikacijama i nove Mac modele, možda i sa M2 procesorom.

Apple je osvežio celu svoju Mac liniju kako bi zamenio Intel-ove procesore Apple čipovima. Postoje mnoge mogućnosti za nove računare, kao što su novi početni MacBook Pro, moćniji Mac Mini, redizajnirani MacBook Air ili čak neki novi Mac Pro i iMac Pro modeli. Međutim, kompanija neće objaviti sve nove Mac modele odjednom, tako da ćemo morati da sačekamo nekoliko dana da saznamo više.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.