Gasi se YouTube Vanced


YouTube Vanced, aplikacija koja je korisnicima pružala "više od YouTube-a", službeno će se ugasiti kroz nekoliko dana. Iza toga, naime, stoji činjenica da je Google vlasnicima Vanced-a poslao pismo za ukidanje projekta, što je prisililo developere da prestanu sa distribucijom i razvojem aplikacije.

"Vanced je ukinut. U narednim danima linkovi za preuzimanje biće uklonjeni. Znamo da ovo nije nešto što ste hteli da čujete, ali to je nešto što moramo da učinimo. Hvala svima što ste nas podržavali tokom godina", napisao je tim koji stoji iza Vanced-a na Twitteru.

Situaciju je kratko komentarisao i jedan od administratora Vanced-a za The Verge, rekavši da je od njih zatraženo da uklone sve reference na YouTube i da promjene logotip i uklone sve linkove na proizvode YouTube-a.

Vanced tim napominje da će aplikacija nastaviti da radi na Android uređajima na kojima je već instalirana, ali budući da neće biti više ažuriranja, verovatno će, kako kažu, zastareti za oko dve godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Unknown kaže,

    Lopovski Google,sve sto je dobro a ne ne ide im u korist gase,bravo za ljude koji di napravili Vanced,svaka cast,ali sve sto je dobro lopovi umiste


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.