Livestream moderatori od sada i na Instagram-u


Korisnici Instagrama koji vole da prenose sadržaj uživo, konačno će dobiti mogućnost dodavanja moderatora koji će moći prijavljivati uvredljive komentare, uklanjati gledaoce sa prenosa te im ograničavati komentarisanje ako je to potrebno.

Live Moderator funkcija može se dodeliti dodirom na tri tačke na traci za komentare tokom prenosa uživo. Tamo se, naime, mogu odabrati moderatori sa popisa predloženih naloga ili se pak može koristiti traka za pretraživanje ako korisnik želi nekoga ko nije prethodno predložen.

Kako prenosi The Verge, Instagram na ovaj način da privuče više kreatora da prenose sadržaj uživo na platformi. Osim Live Moderator funkcije, ističe se i činjenica da su korisnicima još prošle godine omogućili da unovče svoje livestreamove.

Podsetimo, Live funkcija, odnosno prenošenje sadržaja uživo, na Instagram-u je od 2016. godine, a kompanija je tek sad odlučila da omogući postavljanje moderatora. Reč je, dakle, o mogućnosti koju već odavno imaju platforme poput YouTube-a, Twitch-a, pa čak i Facebook-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.