Popusti za preko 70 brendova u Yettel aplikacijiYettel aplikacija uvodi nove mogućnosti i pogodnosti za korisnike u Srbiji. Od danas će pri svakoj poseti sekciji Yettel svaki dan u okviru Yettel Aplikacije, korisnici imati na raspolaganju najbolje ponude i popuste više od 70 partnera u preko 10 različitih kategorija. Reč je o brendovima kao što su Gigatron, Wolt, N Sport, Tehnomedia, Planeta sport, Lilly, Dexy Co, Dr. Max, Saruna, Legend i brojni drugi. Korisnici, pre bilo kakve kupovine, mogu da posete Yettel aplikaciju i provere da li postoji popust ili ponuda koju mogu da iskoriste. Od sledeće nedelje, popusti i ponude biće dostupni i za one koji nisu korisnici Yettel mobilnih usluga, a potrebno je samo da instaliraju Yettel aplikaciju.

„Do sada smo u okviru aplikacije imali uslugu Yettel petak, na koju su korisnici lepo reagovali. Sada smo sa Yettel svaki dan otišli korak dalje – naša aplikacija je multifunkcionalna platforma koja povezuje veliki broj malih i srednjih preduzeća sa korisnicima Yettel mreže. Tako, salon lepote iz Subotice ima priliku da se poveže sa korisnicama koje žive u Subotici, određene su starosne dobi, i zainteresovane su za ovaj vid usluge. Ova usluga ilustruje pozitivne vrednosti našeg brenda i pomaže korisnicima da optimizuju potrošnju, online i bez puno pretrage“, istakla je Marija Stojanović iz marketinga Yettela na predstavljanju nove funkcionalnosti aplikacije partnerima iz medija.

Yettel Petak ostaje nepromenjen – svakog petka korisnici mogu da ,,ogrebu“ poklon u aplikaciji, a kroz Yettel svaki dan imaju priliku da svakodnevno koriste popuste kod naših partnera.

Yettel je lansiran 1. marta i tada je najavljeno da će korisnici još više biti u fokusu aktivnosti. Svrha Yettela je da korisnicima pomogne da pronađu svoj balans i naprave bolji izbor kada su u pitanju tehnologija i način na koji se ona uklapa u njihov život.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.