Samsung razvija super izdržljive preklopne telefone


Preklopni uređaji sa savitljivim ekranom nastavljaju da budu jedan od glavnih fokusa Samsung-a koji će nastavljati da ih proizvodi u brojnim novim generacijama koje dolaze.

Prema izveštaju koji donosi južnokorejski Naver, kompanija radi na više poboljšanja za sledeći preklopni Galaxy Z Fold 4 telefon, a jedna od glavnih stvari će biti poboljšanje čvrstoće i izdržljivosti savitljivog ekrana.

Samsung na ovome radi već duže vreme od kako je lansirao prvi Galaxy Z Flip, čiji je ekran od ultratankog stakla bio prilično čvrst, ali ponekada je iskazivao svoja ograničenja, na primer kada bi se između dva dela preklopljenog ekrana našla prašina ili kakav kamenčić.

Novi preklopnici čiji se lansiranje očekuje u avgustu ove godine trebali bi da imaju znatno izdržljivije ekrane koji će biti otporni na mnoge stvari koje smetaju postojećim modelima, ali Samsung za sada nije spreman da govori ništa o detaljima tehnoloških unapređenja na kojima radi.

Glasine govore da je novo ultratanko super izdržljivo staklo već izrađeno, ali moraćemo još pričekati neko vreme dok se uređaj ne pojavi u prodaji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.