Sony predstavio novu PlayStation pretplatu - PlayStation Plus


Sony je najavio pretplatničku uslugu PlayStation Plus koja u sebi integriše uslugu PlayStation Now i donosi tri razine članstva, PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra i PlayStation Plus Premium, koje možete birati pri izboru modela koji vam najviše odgovara.

PlayStation Plus Essential donosi iste pogodnosti koje članovi PlayStation Plus ostvaruju danas, kao što su: Dve igre za preuzimanje mesečno, ekskluzivni popusti, skladištenje u oblaku za sačuvane igre, online pristup za više igrača. Cena za PlayStation Plus Essential ostaje ista kao i trenutna cena za PlayStation Plus, što znači da ćete je plaćati 8,99 € mesečno , 24,99 € tromesečno, ili 59,99 € godišnje.

PlayStation Plus Extra donosi sve prednosti Essential nivoa i dodaje katalog do 400 PS4 i PS5 igara, uključujući hitove iz PlayStation Studios kataloga i partnera treće strane. Cena pretplate iznosi 13,99 € mesečno, 39,99 € tromesečno ili 99,99 € godišnje.

PlayStation Plus Premium pruža sve pogodnosti Essential i Extra razina, dodaje do 340 dodatnih igara, uključujući PS3 igre dostupne putem streaminga u oblaku, katalog omiljenih klasičnih igara dostupnih u opcijama streaminga i preuzimanja iz originalnih PlayStation, PS2 i PSP generacija, pristup streamingu u oblaku za originalne igre za PlayStation, PS2, PSP i PS4 koje se nude u Extra i Premium razinama na tržištima na kojima je PlayStation Now trenutno dostupan. Korisnici mogu streamovati igre koristeći PS4 i PS5 konzole i PC. Na ovom nivou će nuditi i vremenski ograničena probna verzija igara, tako da kupci mogu isprobati odabrane igre pre kupovine. Cena pretplate iznosi 16,99 € mesečno, 49,99 € tromesečno, ili 119,99 € godišnje.

Na lansiranju nove usluge Sony planira uključiti naslove kao što su Death Stranding, God of War, Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 i Returnal.

Kada se pokrene nova usluga PlayStation Plus, PlayStation Now će preći na novu PlayStation Plus ponudu i više neće biti dostupan kao samostalna usluga. Korisnici PlayStation Now-a preći će na PlayStation Plus Premium bez povećanja trenutne pretplatne naknade pri lansiranju.

Nova usluga će biti lansirana postupno, zavisno o regionima, počevši od juna ove godine.

"U junu ćemo početi sa početnim lansiranjem na nekoliko tržišta u Aziji, a zatim u Severnoj Americi, Evropi i ostatku sveta gde se nudi PlayStation Plus. Cilj nam je da većina teritorija PlayStation Network-a bude aktivna sa našom novom uslugom pretplate na igre PlayStation Plus do kraja prve polovine 2022. Takođe planiramo proširiti našu pogodnost streaminga u oblaku na dodatna tržišta, a više detalja ćemo dati kasnije", navodi PlayStation u svom službenom blogu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.