Bez ikakvog upozorenja ostali bez pristupa svojim Facebook nalozima


Korisnici Facebook-a širom sveta otkrili su da su im je pristup korisničkim nalozima zaključan, bez vidljivog razloga.

"Vaš Facebook nalog je onemogućen jer nije sledio naše standarde zajednice. Ova odluka se ne može poništiti", poruka je koja je dočekala mnoge korisnike Facebook-a pri pokušaju prijave na njihove korisničke naloge.

Jedan korisnik je za BBC News rekao da nije dobio nikakvo prethodno upozorenje ili objašnjenje. Iz Mete poručuju da istražuju o čemu je reč.

Svesni smo da neki korisnici imaju problema sa pristupom svojim Facebook nalozima i radimo na tome da ih rešimo što je brže moguće, poručio je u obajvi na Twitter-u Andy Stone iz Mete.

Međutim nije rekao koliko je korisnika pogođeno problemom, kao niti o čemu je zapravo reč.

Konsultantkinja za odnose s javnošću Jen Roberts bila je jedna od onih koja je izgubila svoj nalog, a da zapravo već neko vreme nije uopšte ništa niti objavljivala na Facebook-u.

"Nisam ništa objavila niti komentarisala već neko vreme, tako da je vrlo malo verovatno da sam učinila nešto što bi se moglo protumačiti kao uvredljivo", rekla je za BBC News.

Ali, uprkos tome što nije bila strastveni korisnik najpopularnije društvene mreže na svetu, pronalazak njenog naloga zaključanog i dalje je za nju bio uznemirujući.

"Sve slike iz mojih univerzitetskih godina i porodičnih prilika nalaze se na Facebook-u. Više neću imati pristup sadržaju od 15 i više godina, što je iskreno tužno. Takođe je prilično stresno ne znati o čemu je problem i nemati načina da ga rešimo. Začuđujuće je neupozorenje, a potom i način pristupa sopstvenim podacima", rekla je na kraju Roberts.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.