Google osvežava Maps sa dodatnim funkcijama


Većina onih koji žele da negde putuju, verovatno pre svega proveravaju planove na Google Maps-u, ne samo iz razloga jednostavnijeg dolaska na odredište, već i zbog toga što mogu proveriti na šta sve usput mogu da naiđu. Kako bi dodatno obogatio svoj servis, Google je ponovo uveo nekoliko zanimljivih funkcionalnosti.

Iako neki servisi to integrišu neko duže vreme, semafori i znakovi za zaustavljanje su jedni od glavnih noviteta kada je u pitanju novo ažuriranje Google Maps-a. Pored toga, pri detaljnijem prikazu mapa, sada će se moći uočiti obrisi zgrada i područija od interesa, kao i informacije poput širine i oblika puta, prikaz ostrva na ulicama, a sve kako bi se što bolje moglo orjentisati gde se nalazite tokom vožnje.

Uz ove dodatke, takođe, u planu rute moći će se proceniti i cena putarina, a informacije se preuzimaju direktno od agencije koja je zadužena za putne naknade u vašoj oblasti. Naravno, sve ovo prvo stiže korisnicima u Americi i Japanu, a uskoro i postepeno stiže i širenje na ostale regione.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.