Instagram testira uklanjanje kartice za pregled nedavnih objava


Instagram testira novi način pregledavanja sadržaja prema hashtagu, zahvaljujući kojem će se ukloniti „Recent“ kartica za nedavne objave, saopštio je Instagram Comms na svom službenom Twitter-u.

"Za malu grupu ljudi testiramo noviji i blagovremeniji hashtag sadržaj u 'Top' i 'Reels' karticama i uklanjamo 'Recent' karticu. Želimo da vidimo da li ovo pomaže ljudima da se lakše povežu sa zanimljivijim i relevantnijim hashtag sadržajem, istovremeno ih zadržavajući na onome što je aktuelno", napisali su iz tvrtke.

Dakle, Instagram će ukloniti karticu koja je korisnicima pokazivala nedavne objave sa određenim hashtagom, bez obzira na lajkove, a ostaviće samo svoju kopiju TikTok-a i karticu za prikaz sadržaja sa najviše lajkova. Promena bi, naime, trebala da bude u prikazivanju "novijeg i blagovremenijeg" sadržaja u "Top" kartici.

Podsetimo, hashtag oznake stigle su na Instagram kao inovativni način za isticanje novih trendova. Sada, kada je to već sve "isfurano", korisnici koriste hashtagove uglavnom kao jedan od načina za dobijanje lajkova i novih pratilaca, prenosi The Verge.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.