iPhone 14 dolazi u samo dve veličine?


Nova serija popularnog Apple-ovog pametnog telefona stiže ove jeseni, a informacije i glasine ne prestaju da pristižu sa svih strana. Osim izbacivanja notcha i zadržavanja A15 Bionic SoC-a na standardnim modelima, "šuška" se da će iPhone mini otići u istoriju.

Tako će se, podsetimo, ovogodišnja ponuda sastojati samo od dva modela sa dijagonalama ekrana od 6,1 i 6,7 inča, koji će, kao i inače, biti podeljeni u standardnu i Pro verziju telefona. Na Weibou je nedavno procurela fotografija kalupa korištenih za izradu zaštitnih maskica, koja potvrđuje da će iPhone 14 dolaziti samo u dve veličine.

Kako prenosi GSM Arena, iPhone 14 Pro navodno će imati nadograđenu glavnu kameru od 48 MP, što bi mu moglo omogućiti snimanje 8K video zapisa i bolji digitalni zum. Kao što se vidi na fotografiji, Pro modeli i dalje imaju tri, dok standardni imaju dve kamere, pa se tu ništa nije promenilo.

Međutim, navodi se da bi izbočine kamere na Pro modelima mogle da budu nešto veće i deblje od 13 Pro modela, upravo zbog nadograđenog hardvera. Nagađa se da bi najjači modeli iPhone 14 serije takođe mogli imati i značajno poboljšanu ultraširoku i telefoto kameru.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.