Kakav ukus imaju pikseli? Coca-Cola misli da ima odgovor


Direktno iz metaverzuma u stvarni svet – tako svoj novi proizvod opisuje Coca-Cola. U sklopu svoje kreativne kampanje Coca‑Cola Creations, američki proizvođač gaziranih bezalkoholnih pića će lansirati piće nazvano Coca-Cola Zero Sugar Byte, inspirisano digitalnim svetom. Njegov će, kažu, inovativni okus doneti razigranost piksela i digitalnih iskustva iz igara u popularni gazirani sok.

Coca-Colin međunarodni tim kreativaca, tehnologa, dizajnera i marketinških stručnjaka zajedničkim je snagama osmislio okus kakav bi, prema njima, imali pikseli sa ekrana kada bismo ih mogli okusiti. "Svetli i otvoreni ukus ovog napitka podseća na trenutak pokretanja video igre, a osvežavajući završetak biće vam savršeni partner u igranju" – opisuju neopisivo iz Coca-Cole.

Ono što se donekle rečima može opisati, jeste pakovanje. Limenka novog "pikselizovanog" napitka obavijena je u grafiku, prigodno prožetu pikselima, koji stvaraju prepoznatljiv logotip kompanije.



Coca-Cola Zero Sugar Byte biće dostupna u izuzetno ograničenim količinama na tržištima Južne Amerike već ove nedelje, početkom maja i u SAD-u, a nešto kasnije i u Kini. Evropsko tržište za sada ne spominju.

Piće sa ukusom piksela prvi se puta pojavilo u video igri Fortnite, gde su ga igrači mogli virtuelno upoznati. Potom je izišlo iz tog virtualnog sveta u onaj pravi, gde ga se može i okusiti. Kupci ove ograničene serije pića sa okusom piskela mogu na njemu skenirati i postavljeni QR kod i time dobiti pristup posebnoj igri u proširenoj stvarnosti – koja je takođe posvećena pikselima i usko vezana uz Coca-Colu Byte.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.