Predstavljen Xiaomi Poco F4 GT


Podbrend kompanije Xiaomi, Poco, sada već polako postaje prepoznatljiv. Ova kineska kompanije predstavila je novi Poco serije F kao predstavnika njihove flagship linije.

Poco F4 GT je telefon koji donosi Snapdragon 8 Gen 1 čipset, uz Adreno 730 GPU i LiquidCool 3.0 tehnologiju koja sada koristi dvije parne komore za hlađenje. Biće dostupan sa 8 ili 12 GB radne memorije, odnosno 128 ili 256 GB prostora za podatke, a sve će biti upakovano ispod 6,67-inčnog AMOLED ekrana sa 120 Hz osvežavanjem slike.

S obzirom da je malo više usmeren prema ljubiteljima igara, na uglovima kućišta izdvojena su posebna dugmad koja olakšavaju kontrolisanje u igrama, ali isto tako mogu poslužiti i kao druge prećice za uobičajeno korišćenje telefona. Poco F4 GT koristi Sony senzore kamera za sistem od tri zadnje od kojih glavni ima rezoluciju od 64 megapiskela, dok selfie kamera koristi senzor od 20 megapiksela. Ovo je ujedno i prvi Poco sa HyperCharge sistemom brzog punjenja od 120W, pa se njegova baterija od 4.700 mAh može u ptopunosti napuniti za neverovatnih 17 minuta.

Početna cena u zavisnosti od modela kreće od 600 eura, a u prodaju stiže od kraja aprila.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.