Samsung Galaxy Z Fold4 će doneti dva ključna poboljšanja


Nadolazeći preklopni telefon kompanije Samsung – Galaxy Z Fold4 trebao pi prema saznanjima insidera doneti unapređenja na ključnim poljima, čime će samo utvrditi lidersku poziciju.

Samsung već uživa titulu najjačeg proizvođača preklopnih pametnih telefona, a kako stvari stoje, to se neće tako skoro menjati. Njihovi Galaxy Z Flip3 i Galaxy Z Fold3 prodaju se impresivno.

Jedini koji im tu čini kakvu takvu konkurenciju je Huawei, no njihovi su preklopni telefoni Poput P50 Pocket opterećeni izostankom Google servisa.

Novi preklopnjaci kompanije Samsung stižu ovog leta. Očekujemo nove Flip i Fold modele, a prema najsvežijim neslužbenim informacijama, Galaxy Z Fold4 će dobiti novu “jednostranu” šarku i bolju telefoto kameru.

Naime, do sada su Z Fold uređaji imali “dvostranu” šarku, koja je skuplja i fizički zauzima više mesta na uređaju. To će pak izgledno osloboditi mesto za ulaz S Pen olovčice. Nova šarka će navodno spustiti i troškove pa Z Fold4 možda bude i jeftiniji.

Dalje, saznaje se da će uređaj dobiti i bolju telefoto kameru. Kažu da će umesto 2x telefoto kamere dobiti 10MP 3x telefoto kameru kakvu ima Galaxy S22.

Pretpostavlja se da će i ostale dve kamere biti identične onima sa Galaxy S22 odnosno Galaxy S22+ telefona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.