[VIDEO] Prvi Android telefon sa Lightning priključkom


Kenny PI Pilonello je modder koji je svojevremeno uspeo ugraditi USB-C ulaz na Apple-ov iPhone telefon, a sada je predstavio svoju novu modifikaciju, Lightning port na Android telefonu.

Instaliranje Lightning porta na Android telefon nije tako lako napraviti kako vam se možda čini, jer su Apple-ovi Lightning kabelovi dizajnirani tako da prepoznaju samo iPhone, pa je kabal morao biti "zavaran" da pomisli kako je spojen na iPhone.

"Lightning kabelovi koje prodaje Apple nisu glupi", rekao je Kenny. "Oni će puniti samo Apple uređaje. Stoga sam morao da pronađem način da prevarim kabal da pomisli da je priključen na Apple uređaj. A cela stvar mora stati u telefon, što je samo po sebi još jedan izazov."

Još uvek nije jasno kako je to tačno postignuto, jer Kenny tek treba da objavi novi video koji objašnjava kako je uspeo da natera Lightning port da radi na Android telefonu. Biće zanimljivo videti kako je Android telefon uspeo uveriti kabal za punjenje da je spojen na Apple uređaj, pa za sada možete pogledati samo da se isti Lightning kabal koristi na iPhone-u i Android telefonu, kao što možete videti u ovom videu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.