WhatsApp će omogućiti sakrivanje ''last seen'' statusa od određenih kontakata


WhatsApp trenutno testira opciju koja omogućava sakrivanje "last seen" statusa od određenih kontakata korisnika, a biće dostupna na uređajima sa operativnim sistemom Android i iOS.

WhatsApp je počeo da uvodi emoji reakcije, a uskoro će implementirati još jednu korisnu opciju. Reč je o opciji koji omogućava korisnicima da od određenih kontakata sakriju svoj "last seen" status.

"Last seen" status prikazuje kada je zadnji put korisnik proverio/koristio aplikaciju.

Do sada je WhatsApp onmogućavao korisnicima da ograniče vidljivost svog "last seen" statusa samo na svoje kontakte kao i da ga isključe u potpunosti, ali uskoro će moći onemogućiti određene kontakte da vide pomenutu informaciju.

WhatsApp iOS beta verzija 22.9.0.70 sadrži "My Contacts Except" ipciju u sekciji "Last Seen" u podešavanjima privatnosti. Ali, ako korisnik onemogući određeni kontakt da vidi njegov status, isto će biti i obrnuto.

Osim toga, WhatsApp uvodi dodatne kontrole privatnosti koje se odnose na profilne fotografije i drugo, a s obzirom na činjenicu da traje beta testiranje, na nove opcije nećemo čekati dugo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.