Apple Watch 8 navodno donosi redizajn


Uz iPhone 14 seriju Apple će ove jeseni predstaviti i 8 generaciju Apple Watch pametnog sata, a glasine opet najavljuju redizajn u vidu zaravnavanja ekrana i ivica kućišta. Evo kako bi trebao da izgleda.

Prošle godine u ovo doba internetom su kolale otprilike iste glasine o Apple Watch 7 satu, koji na kraju nije doneo takav redizajn. Ove godine Apple ima novu priliku, a s obzirom na nadolazeći Pixel Watch kompanije Google, Apple bi zaista mogao napraviti ovaj zaokret.

Zaravnavanje linija Apple je pokrenuo pre dve godine iPhone 12 serijom, koja je vratila pljosnate ivice nalik na one iPhone 4 telefona. Pitanje je samo trenutka kad će Apple isti dizajnerski izričaj preneti i na Apple Watch.

Poznati leaksteri ponovno združenim snagama prenose glasine kako će se to dogoditi ove jeseni sa Apple Watch 8 serijom, koju će navodno činiti tri modela.

Objavljeni su renderi Apple Watch 8 sata prema tim idejama i nadolazeći Apple sat prikazuju sa ravnim ekranom i ivicama, ponovno sa aktivnom krunom i dugmetom na desnom boku.

Ukratko trebao bi da bude potpuna suprotnost Google Pixel Watch satu.

Priča se i da će sat dobiti još bolju detekciju artijalne fibrilacije, a izgledno i senzor telesne temperature.

Ono što bi većina Apple Watch korisnika najviše želela od nadolazećeg Apple Watch 8 sata je bolja autonomija, ali o tome galsine za sad ne govore ništa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.