FIFA igre menjaju ime nakon 30 godina


Fudbalske simulacije Electronic Arts-ove franšize FIFA, nakon 30 godina će promeniti ime u EA Sports FC. To je službeno potvrdio EA koji kaže da će novo ime nositi igra bivše FIFA franšize koja će izaći sledeće godine.

Što se same igre tiče, EA nas uverava da neće biti prevelikih razlika, pa će i dalje nastaviti sa licenciranjem igrača, stadiona, timova i liga, a EA Sports FC će i dalje imati uključivati Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs i VOLTA Football modove.

Izdavač je potvrdio da u svojem portfoliju ima više od 19.000 licenciranih igrača, više od 700 timova, više od 100 stadiona i 30 liga koje će biti uključene i u EA Sports FC.

Pored toga EA je objavio i ekskluzivna partnerstva sa ligama Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A i MLS, a u budućnosti će otkriti mnoštvo drugih.

U svom saopštenju EA kaže da će nova nezavisna platforma doneti novu priliku za inovacije, stvaranje i razvoj. "Predani smo tome da EA SPORTS FC bude simbol promene", navode, ali ne preciziraju šta će osim imena biti promenjeno.

Više informacija o EA Sports FC izdavač će objaviti u leto 2023. godine, što znači da će fanovi tokom ove godine moći da kupe još jednu FIFA igru.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.