Igra Fall Guys postaje besplatna, u junu stiže na Nintendo Switch, Xbox i PS5


Battle royale igra Fall Guys: Ultimate Knockout biće besplatna i konačno stiže na ručnu konzolu Nintendo Switch i konzole Xbox 21. juna.

Igra se prvobitno pojavila na konzoli PlayStation i PC-u, prvobitno je trebala da stigne na Switch i Xbox prošlog leta, ali to će se dogoditi tek narednog meseca. Verzija za PlayStation 5 će takođe biti dostupna od 21. juna. Napredak će se deliti na svim platformama, a igrači će moći kreirati cross-platform zabave.

Developer Mediatonic, koji je sada u vlasništvu kreatora Fortnite-a Epic Games-a, saopštio je odluku o besplatnom igranju, novim verzijama i nuzu nadogradnji za igru Fall Guys putem objavljenog videa. Te promene uključuju nadolazeći map editor, besplatne skinove za Xbox Game Pass pretplatnike, kao i mogućnost razmene itema koji se mogu koristiti u in-game prodavnici.

Postojeći igrači koji su igrali igru prije nego što je postala besplatna dobiće Legay Pack paket koji uključuje tri outfita i sezonski premum pass.

Kreatori se nadaju da će prelazak na besplatnu dostupnost povećati broj igrača koji bi mogli da troše novac kupovinom direktno u igri.

I druge igre postaju besplatne, a među njima su PUBG: Battlegrounds koji je nakon tog prelaza zaradio mnogo više novca nego ranije, te igra Rocket League.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.