Jednostavan restore Windows 11 aplikacija u Store-u


Microsoft je potvrdio da će korisnicima Windows-a 11 biti omogućen jednostavan način za vraćanje (restore) aplikacija koje su preuzeli iz Microsoft Store-a.

Ova funkcija bi trebala da bude najkorisnija korisnicima koji koriste Microsoft Store za preuzimanje i instaliranje aplikacija na svoje uređaje. Do sada je jedini način vraćanja aplikacija bio potpuno ručni, a taj ceo proces je bio velika muka ukoliko ste želeli povratiti veći broj aplikacija.

"Kako bismo korisnicima olakšali brzi i neometani prelaz na svoje nove računare, uskoro ćemo testirati novu funkciju na kanalu Windows Insider koja pomaže korisnicima da automatski vrate svoje aplikacije, prethodno instalirane iz trgovine Microsoft Store, na njihov novi Windows uređaj," navodi Microsoft i dodaje da takođe testira i nove alate koji će developerima olakšati promociju svojih aplikacija u Microsoft Store-u.

Najverovatnije će novi alati postati dostupni korisnicima sa izdavanjem Windows 11 verzije 22H2, koja će vrlo verovatno stići u septembru ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.