Nothing Phone (1) će imati transparentno kućište i cenu od €500


Kompanija nekadašnjeg suosnivača kompanije OnePlus, Nothing lansiraće svoj prvi telefon u julu ove godine, a otkriva se kako će izgledati i koliko će koštati.

Carl Pei po mnogima idejni začetnik pojma flagship killer, nakon što je napustio OnePlus i osnovao sopstvenu kompaniju imena Nothing, sprema se da predstavi svoj prvi telefon.

Nosiće ime Nothing Phone (1), a biće ako ništa drugo zanimljiv svojim dizajnom. Prema objavljenim skicama, telefon će imati transparentnu poleđinu, što i nije nešto do sada neviđeno, ali svejedno zanimljivo.

Kako se saznaje, imaće okvir od recikliranog aluminijuma, a poleđina će valjda biti staklena i pružati pogled na unutrašnje komponente. I ranije smo viđali ovakve egzibicije, ali svaki put se ispostavilo da se zapravo nije radilo stvarnom pogledu na hardver uređaja već o fotografiji umetnutoj ispod zadnjeg poklopca.

Nothing Phone (1) će kako se saznaje izaći 21. jula, iako još nije jasno hoće li tada biti predstavljen ili je to datum početka prodaje.

U svakom slučaju prilično je impresivno kako uređaj već nije fotografisan i objavljen, a do predstavljanja je tako malo.

Hoće li Nothing Phone (1) biti novi flagship killer ili tipičan mid-ranger, otvoreno je za debatu. Prema neslužbenim informacijama imaće 6.43-inčni AMOLED ekran sa 90Hz osveženjem, Snapdragon 778G ispod haube, 50+8+2MP kamere na leđima i 4300mAh bateriju sa podrškom za bežično punjenje.

Koštaće oko €500.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.