WhatsApp radi na čuvanju poruka u četovima koji nestaju


Kad je WhatsApp uveo opciju poruka koje nestaju nakon određenog vremena, brojni su korisnici iskoristili tu mogućnost kako bi, u dopisivanju sa kontaktima, poslali neku osetljivu informaciju. Bilo da se radilo o fotografiji, adresi ili pak broju bankovnog računa.

Ali, šta kad vam je neko poslao takvu informaciju koju biste ipak hteli da sačuvate za kasnije? Upravo o tome trenutno razmišljaju u WhatsApp-u i rade na opciji koja bi korisnicima omogućila da i takve poruke sačuvaju.

WABetaInfo otkrio je kako se trenutno testira opcija koja bi omogućila čuvanje takvih, osetljivih poruka, u posebnom sandučiću. Prema snimcima ekrana koje su objavili, sandučić bi se zvao "Kept Messages" odnosno Sačuvane poruke, a navodno bi bio dostupan i u razgovorima jedan-na-jedan, kao i u onim grupnima.

Iako je ova opcija još uvek u fazi testiranja, a članovima Beta testne grupe tek bi trebala da postane dostupna u sledećim nedeljama, "obični" korisnici moraće se još malo strpeti. Naravno, pod uslovom da u WhatsApp-u zaista i odluče omogućiti korisnicima da takve, osetljive, poruke čuvaju za kasnije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.