HTC predstavio novi telefon, ali to nije ono čemu smo se nadali


Kompanija HTC je napokon predstavila novi smartphone, a to je model Desire 22 Pro.

Desire 22 Pro je najnoviji model tajvanskog proizvođača koji je proteklih godina bio fokusiran na VR tehnologiju. Pomenuti smartphone pripada srednjem rangu, poseduje 6,6-inčni LCD ekran frekvencije osvežavanja od 120Hz, a pokreće ga procesor Snapdragon 695. Uređaj napaja baterija kapaciteta 4.520 mAh, a kompatibilan je sa HTC-ovim Viverse ekosistemom i HTC VR proizvodima kao što je HTC Vive Flow headset.

Kompatibilnost sa Viverseom je glavni prodajni faktor jer korisnici mogu pristupiti virtuelnom sadržaju iz Metaverse-a putem telefona i povezanog HTC VR headseta.

Kompanija HTC nudi i Viverse Wallet koji se koristi za upravljanje digitalnom imovinom poput kriptovaluta i NFT-a direktno putem telefona.

Na zadnjoj strani telefona nalazi se glavna kamera od 64 MP (f/1.8), ultraširoka kamera od 13 (f/2.4) i senzor za dubinu od 5 MP. U rupičasti izrez na ekranu smeštena je selfie kamera od 32 MP (f/2.0). Pomenuti procesor je ukombinovan sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije koja se može proširiti pomoću microSD kartice.

Desire 22 Pro koristi operativni sistem Android 12, a njegova baterija kapaciteta 4.520 mAh podržava 18W žičano, 15W bežično i reverzibilno bežično punjenje. Bočno je postavljen senzor za otisak prsta, a uređaj je otporan na vodu i prašinu po IP67 standardu.

Model će biti dostupan u zlatnoj i crnoj boji, a prodavaće se po ceni od 459 evra u Evropi. Prednarudžbine se već primaju, a isporuke se očekuju od 1. avgusta.

Prci kupci će dobiti i ekskluzivne dodatke poput HTC-ove maske otporne na udarce, HTC-ovog bežičnog punjača i ekskluzivnog NFT poklona koji se preuzima putem Viverse aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.