Netflix uvodi paket sa reklamama


O uvođenju reklama na Netflix, kao i zabrani besplatnog deljenja lozinke, ne prestaje se "šuškati" otkad je kompanija objavila kako masovno gube pretplatnike. Te promene bi, podsetimo, navodno trebale da stignu već ove godine na platformu.

Međutim, da ne ostane sve samo na pretpostavkama, suizvršni direktor Netflix-a, Ted Sarandos, sada je službeno i potvrdio da će na popularnu streaming platformu doći paket sa reklamama.

"Izostavili smo veliki segment korisnika, a to su ljudi koji kažu 'Hej, Netflix je preskup za mene i ne smetaju mi reklame'. Dodaćemo paket sa reklamama", rekao je Sarandos u intervjuu na Međunarodnom festivalu kreativnosti Cannes Lions.

Istaknuo je kako njihov novi paket neće sadržati reklame kakve korisnici poznaju danas, a što to zapravo znači, nije otkrio. Paket sa reklamama biće namijenjen prvenstveno korisnicima kojima one ne smetaju, a koji istovremeno žele da uštede.

Kako prenosi The Verge, sada je pravo pitanje sa kojom će se oglašivačkom kompanijom Netflix udružiti. Prethodno se navodilo da su dva glavna kandidata NBCUniversal i Google, ali Sarandos je rekao da su sve opcije otvorene i da trenutno razgovaraju "sa svima njima".

Osim toga, Sarandos se dotaknuo i glasina da bi Netflix zbog pada cena deonica mogao postati meta za preuzimanje. Rekao je kako je ta opcija zaista moguća, ali je takođe naveo kako kompanija trenutno ima sve što joj je potrebno za ponovni rast.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.