Ovako će izgledati Xiaomi 12 Ultra sA Leica kamerom


Korisnici još od kineskog predstavljanja Xiaomi 12 serije pametnih telefona, čekaju na nasljednika Xiaomi Mi 11 Ultra modela. Neke su informacije već dugo poznate, kao, primjerice, činjenica da će modul kamere na 12 Ultri biti „svemirskog“ dizajna te da će imati potpis Leice.

Steve Hemmerstoffer, poznatiji kao OnLeaks, objavio je rendere Xiaomija 12 Ultre u kolaboraciji s portalom Zouton. Budući da je riječ o leakeru koji ima dugu tradiciju objavljivanja točnih informacija, može se zaključiti da će Xiaomijeva nova „mašina“ od telefona uistinu ovako izgledati.

Naime, 12 Ultra imaće punch-hole ekran sa zakrivljenim ivicama. Dimenzije su mu 161,9 x 74,3 x 9,5 mm, što znači da je ponešto deblji i manji od svoga prethodnika. To takođe znači i da neće imati poveći 6,81-inčni ekran kao Mi 11 Ultra, već će doći sa onim od 6,6-inča.

Na leđima se nalazi već navedeni modul kamera neobičnog dizajna sa potpisom koji označava Xiaomi-jevo partnerstvo sa Leicom. Prema renderima, 12 Ultra ima četiri kamere i tri senzora, a malog, sekundarnog ekrana ove godine – nema.

Tačne specifikacije nisu poznate, ali nagađa se da će 12 Ultra imati glavnu kameru od 50 MP sa OIS-om, ultraširoku od 50 MP, 48-megapikselnu periskopsku i 16-megapikselnu portretnu kameru. S prednje strane, mogla bi se naći selfie kamera od 20 MP.

Xiaomi 12 Ultra verovatno će biti pogonjen Qualcomm-ovim flagship SoC-om, Snapdragonom 8+ Gen 1, uparenim sa do 16 GB RAM-a te do 512 GB interne memorije. Očekuje se baterija kapaciteta 5.000 mAh sa brzim punjenjem od 120 W i AMOLED QHD+ ekran frekvencije osvežavanja od 120 Hz.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.