Telegram skupio 700 miliona korisnika, uvodi Premium pretplatu


Telegram sa sedištem u Abu Dhabiu skupio je 700 miliona aktivnih korisnika mesečno. Za one koji traže više, uvodi sad i Premium pretplatu, koja će za 4.99$ mesečno ponuditi dodatne mogućnosti.

Iako se Telegram još uvek brojem korisnika ne može takmičiti sa WhatsApp-om, koji broji 2 milijarde korisnika mesečno, raste značajno.

Uz 700 miliona aktivnih korisnika mesečno, Telegram traži načine kako zaraditi pa će sad svojim korisnicima ponuditi i Premium pretplatu.

Oni koji se odluče mesečno plaćati 4.99$ dobiće neke mogućnosti, koji ostali neće imati. Pretplatnici će tako uživati u bržem preuzimanju, ali i dvostruko većim datotekama za razmenu. Pretplatnici će moći razmenjivati datoteke veličine do 4GB umesto aktuelnih 2GB.

Umesto do 500 kanala, pretplatnici će moći pratiti do 1000 kanala. Dobiće i mogućnost kreiranja do 20 foldera sa do 200 chatova u svakoj od njih.

Umesto tri profila, pretplatnici će moći koristiti četiri profila, a dobiće i opciju skladištenja do 10 stickera i pinanja do 10 chatova.

Pretplatnici Telegram-a dobiće i pristup biblioteci premium stickera, eksluzivnim emoji reakcijama na poruke i mogućnost postavljanja animiranih sličica profila. Informacije o sebi, pretplatnici će moći proširiti i ukrasiti linkom.

Možda i najvažniji benefit pretplate na Telegram za mnoge će biti uklanjanje oglasa u javnim kanalima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.