Apple Watch Pro ipak neće biti onakav kakvom ste se nadali


Ove jeseni Apple će uz iPhone 14 seriju predstaviti i nove Apple Watch satove, među kojima će biti i Apple Watch Pro. Ipak neće biti onakav kakvom ste se nadali.

Svoj eko sistem Apple će upotpuniti sa tri Apple Watch modela. Prema neslužbenim informacijama, ove jeseni stižu Apple Watch SE kao cenom povoljniji model, Apple Watch Series 8 i Apple Watch Pro.

Taj Pro osim što će biti najskuplji, biće i model sa najvećim ekranom, ojačanim kućištem i senzorom telesne temperature.

Prema informacijama kojima raspolaže Mark Gurman sa Bloomberg-a, Apple Watch Pro će dobiti 7% veći ekran od do sada najvećeg Apple Watch ekrana.

Iako su mnogi sanjali plosnate bridove po uzoru na iPhone 13 seriju, to se neće dogoditi. Neće biti ni okrugao, iako se mnogi tome nadaju.

Gurman ipak najavljuje značajan redizajn, a sat će biti robusniji i izdržljiviji nego ikad do sada, opremljen titanijumskim kućištem.

Dobiće i senzor telesne temperature, koji će onda upozoravati na povišenu fibru i savetovati mjerenje temperature pravim termometrom.

Očekuje se i veća baterija odnosno bolja autonomija, a kažu da bi taj Apple Watch Pro mogao koštati kao iPhone.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.