Google Meet sastanci od sada se mogu prenositi uživo na YouTube-u


Google najavljuje da je od sada moguće Google Meet sastanke prenositi uživo na YouTube-u. Funkcija je dostupna većini plaćenih Workspace naloga: Enterprise nivoa (početni, standardni i plus), Education Plus, Teaching and Learning Upgrade i Workplace pojedinačni pretplatnici, kao i članovi Google One Premium plana u određenim zemljama. To znači da funkcionalnost neće biti dostupna svima. Korisnici na većini početnih, osnovnih ili nasleđenih/starih paketa neće imati pristup.

Prenos uživo koristan je u situacijama u kojima želite predstaviti informacije velikoj publici izvan vaše organizacije, dajući im priliku da pauziraju i ponovno nastave da gledaju vaš sadržaj prema potrebi ili ga pogledaju kasnije.

Pre nego što počnete uživo da prenosite Google Meet sastanke na YouTube-u, trebate da pošaljete zahtev za odobrenje vašeg YouTube kanala. Proces odobravanja može trajati do 24 sata. Korisnici koji trebaju da promene dužinu i trajanje streamova mogu to učiniti u svojim podešavanjima privatnosti, a potpuni popis onoga što je potrebno za pokretanje streamova dostupan je na njihovoj stranici za podršku.

Stream uživo moguće je pokrenuti tako da odete na ploču 'Aktivnosti' > 'Streaming uživo' i odaberete svoj kanal sa popisa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.