Huawei i bez Leice ima plan za svoje kamere


Huawei je u maju objavio i službeni raskid suradnje sa nemačkom Leicom, koja je prešla u Xiaomi tabor. I Bez Leice, Huawei ima plan za svoje kamere. Evo šta je Xmage.

Saradnja sa Leicom Huawei-u je pomogla da postavi kamere njihovih telefona na vrh DxOMark lestvice, a telefoni Huawei P serije nametnuli su se kao najbolje smartphone kamere.

Prelazak na veće RYYB senzore kamere, implementacija periskopske telefoto kamere i impresivan Noćni režim snimanja, bili su ključni potezi, koji su Huawei kamere učinile tako popularnim.

Mnogi se pitaju može li Huawei i bez pomoći Leice zadržati vodstvo u segmentu smartphone kamera, a iz kompanije poručuju da imaju plan.

Naime, nedavno su najavili platformu Xmage, koja predstavlja sukus njihovih dosadašnjih inovacija na polju smartphone fotografije. Xmage je kako kažu u Huaweiu, potvrda njihove odlučnosti u tome da smartphone fotografiju nastave unapređivati i u budućnosti.

Koji će to Huawei telefoni, čija je budućnost i dalje natkrivena oblakom američkih sankcija, dobiti Xmage čarolije kompanija nije otkrila, ali jedan od prvih mogao bi da bude njihov Mate 50.

Xmage će se svakako fokusirati na daljnja poboljšanja snimanja kamerom telefona prateći aktuelne trendove u smartphone fotografiji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.