Robusni Apple Watch navodno će koštati 900 dolara


O izlasku robusnog Apple Watcha govori se još od marta prošle godine, a kako vreme prolazi, sve više informacija curi u javnost. Bloomberg-ov reporter Mark Gurman, u svom je proteklom Power On biltenu objavio kako će se Apple-ov pametni sat namenjen ekstremnim sportistima zvati – Apple Watch Pro.

Kako kaže Gurman, Apple Watch Pro pružiće korisnicima kućište izrađeno od titanijuma te će imati napredno praćenje ekstremnih sportova, poput plivanja i planinarenja. Uz to, doći će i sa većom baterijom i potpuno novim i poboljšanim senzorima za praćenje zdravlja, među kojima će biti i onaj za merenje telesne temperature.

Ekran bi trebao da bude veći od onog koji se nalazi na trenutnom Apple Watch Series-u 7 te će, naravno, biti otporniji na razbijanje i ogrebotine. Kompanija će sa robusnim pametnim satom ciljati na ljubitelje ekstremnih sportova, koji bi inače odabrali neki konkurentski Garmin ili Suunto.

Ako je za verovati Gurmanu, biće reč o zaista najboljem Apple-ovom pametnom satu, ali takva će mu biti i cena. Naime, Bloomberg-ov reporter tvrdi da će Apple Watch Pro koštati između 900 i 999 dolara, što bi mnoge ipak moglo odgovoriti od kupovine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.