Snapchat razgovori i video pozivi stižu na web


Kako je najavljeno, funkcije Snapchata poput snimanja, razgovora i video poziva dolaze na radnu površinu putem web aplikacije što je prvi put da je kompanija svoju uslugu učinila dostupnom izvan pametnih telefona.

U početku će web platforma biti dostupna isključivo pretplatnicima na Snapchat+, a to je prva velika funkcija otkako je Snap najavio svoju plaćenu verziju u junu. Pretplatnici u SAD-u, UK, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu prvi će dobiti pristup, pre nego što postane dostupan svim korisnicima širom sveta. Snapchat će biti kompatibilan samo sa Google-ovim preglednikom Chrome, a ne i s Appleovim Safarijem.

Kako bi pristupili Snapchatu za web, korisnici moraju otići na web.snapchat.com i prijaviti se svojim Snapchat korisničkim imenom i lozinkom. Onde će se očekivati da prema zadatim podešavanjima dovrše potvrda u dva koraka na mobilnom telefonu. Nakon što se otvori Snapchat za web, moguće je nastaviti razgovore započete putem mobilne aplikacije.

Slično iskustvu aplikacije na mobilnom uređaju, poruke poslane putem Snapchata za web automatski će se izbrisati nakon 24 sata. Kompanija takođe kaže da će Snapchat za Web sprečiti ljude da snimaju snimke ekrana. Međutim, Snap je svestan da ljudi i dalje mogu snimiti sliku na ekranu sa svog telefona, napominjući da proizvod nije savršen, prenosi TechCrunch.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.