[VIDEO] Najbolji pogled na budući iPhone 14 Pro


Apple ove jeseni predstavlja svoju iPhone 14 seriju telefona uz brojne novosti. Mnogo se toga o novim iPhone 14 modelima već zna, a sada imamo i najbolji pogled na iPhone 14 Pro do sada.

iPhone 14 seriju Apple će i ove jeseni predstaviti u četiri modela. Prema do sada raspoloživim informacijama, stižu dva 6.1-inčna i dva 6.7-inčna iPhone-a 14.

Iako su mnogi jedva doćekali iPhone mini, dve generacije minija otplesale su svoje. Kako se neslužbeno saznaje Apple se odlučio na dva Max-a.

Tako stižu iPhone 14 i iPhone 14 Max i iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max. Razlikovaće se ne samo u materijalima već i u ekranima, kamerama na poleđini, ali po prvi put i pokretačkim čipovima.

iPhone 14 Pro modeli verovatno će opet dobiti okvir od nerđajućeg čelika, a ekrani će izgubiti notch i dobiti dva otvora u ekranu za selfie kameru i Face ID. iPhone 14 i 14 Max zadržaće urez na vrhu ekrana.

Pozadi će kao do sada Pro modeli dobiti trostruke, a iPhone 14 i 14 Max dvostruke kamere.

Priča se da će Apple po prvi put Pro modele od ostalih razlikovati i pokretačkim čipom pa će Pro modeli dobiti novi A16 Bionic, a iPhone 14 i 14 Max zadržaće A15 Bionic.

Sad već renomirani konceptni majstor Tecnizoconcept napravio je fantastičan konceptni video u kojem prezentuje iPhone 14 Pro i pruža najbolji pogleda na njega do sada.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.