Galaxy S7 i S8 dobili iznenadno ažuriranje


Samsung Galaxy S7 predstavljen je 2016. godine, dok je Galaxy S8 stigao godinu dana kasnije, što znači da im je službena softverska podrška davno istekla. Uprkos tome, korisnici oba modela ostali su iznenađeni kada im je ove nedelje stiglo obaveštenje za novo ažuriranje.

Naime, kako prenosi SamMobile, Galaxy S7 i S7 edge dobili su ažuriranje verzije firmvera G93xFXXU8EVG3, dok su Galaxy S8 i S8+ dobili novu verziju firmvera G95xFXXUCDVG4. Reč je, naime, o ažuriranjima koja će rešiti probleme sa GPS-om.

Iako nije sigurno što će se tačno popraviti, ovaj problem je očito bio dovoljno važan da Samsung odluči da ga reši, iako su Galaxy S7 i S8 modele davno penzionisali. Južnokorejska kompanija je, podsetimo, slično ažuriranje nedavno izbacila i za Galaxy J7, telefon koji je izašao sad već davne 2015. godine.

Ali, čini se da oni neće biti jedini. Holandski tehnološki portal GalaxyClub izvestio je da će ovo ažuriranje dobiti i nešto noviji Galaxy S9, ali i stariji Galaxy S6 predstavljen pre sedam godina. Napominjemo da nijedan od ovih modela nije na službenom popisu podržanih telefona. Inače, najstarija generacija Galaxy S serije koja dobija ažuriranja je Galaxy S10.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.