iOS verzija Twitter-a moći će da se koristi bez prijave


Twitter se već suočio sa mnogima kritikama da je previše kompliciran za nove korisnike koji teško započinju korištenje ove društvene mreže, a još teže postaju redoviti korisnici aplikacije. Možda upravo zbog toga i stiže ova testna funkcionalnost.

Ova će, ograničena, funkcionalnost omogućiti novim korisnicima koji tek preuzmu Twitter iOS aplikaciju čitanje tweetova i praćenje do 50 korisnika. Takođe će moći pretraživati tweetove, istraživati vesti i popularne teme i primati obaveštenja. Ipak, bez prijave neće biti moguće odgovarati na tweetove, niti ih retweetovati tj. lajkovati bez naloga.

Twitter je rekao da je ovaj test dostupan malom broju korisnika na iOS-u, ali nije precizirao je li ograničen na odabrani broj zemalja, prenosi TechCrunch.

Laura Burkhauser, voditelj prizvoda, napominje da je ideja ovog testa "omogućiti korisnicima da dobiju Twitter iskustvo", poput čitanja tweetova i stvaranja vremenske trake na temelju njihovog praćenja - bez stvaranja naloga, čime se nadaju da će se korisnici, nakon što se naviknu na Twitter-ov interfejs, registrovati kako bi se više bavili tweetovima i objavljivali sopstvene.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.