iPhone 14 navodno neće poskupeti


Apple će početkom septembra predstaviti novu iPhone 14 seriju telefona, a mnogi su detalji već poznati. Razlika između Pro i "običnih" modela biće očitija nego ikad, a sada se počelo "šuškati" i o samoj ceni uređaja.

Naime, objava na jednom južnokorejskom blogu navodi da Apple neće povećati cenu osnovnog modela u iPhone 14 seriji telefona, a sve sa svrhom kako bi se što bolje prodavao. Reč je, podsetimo, o ceni kakvu je imao i osnovni iPhone 13 – 799 dolara.

Globalno tržište pametnih telefona doživelo je veliki pritisak u poslednje vreme i prodaja pada iz meseca u mesec. Apple se i dalje suočava sa povećanim troškovima proizvodnje i poteškoćama u snadbevnom lancu, ali se prilagođava i suočava sa stvarnošću, navode izvori jedne američke finansijske institucije.

Kako prenosi GizmoChina, ako Apple zaista izbaci iPhone 14 po istoj ceni kao i iPhone 13, to će biti drugi put zaredom da su povukli taj potez. Ipak, treba imati na umu da je trenutno nemoguće nezavisno proveriti ove informacije, pa će se sve službeno saznati u narednim nedeljama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.