Samsung potvrdio partnerima: Galaxy S23 Ultra dolazi sa kamerom od 200 MP


Samsung na svojim Ultra telefonima još od Galaxy S20 i Note S20 serije koristi 108-megapikselne senzore, ali to će se promeniti. Naime, kako javlja korejska novinska agencija ET News, kompanija je potvrdila svojim partnerima da će Galaxy S23 Ultra imati kameru od 200 MP.

Iako je sada reč o informacijama iz pouzdanijih izvora, podsećamo da nije prvi put da se o ovome "šuška". Glasine o tome da će Samsung svoje Ultra modele opremiti 200-megapikselnom kamerom, počele su nicati još kada su izbacili svoj ISOCELL HP1 senzor u septembru 2021. godine, piše Android Authority.

Osim toga, renomirani leaker Ice Universe još je sredinom jula objavio informaciju da će Galaxy S23 Ultra imati 200-megapikselnu kameru, a kasnije, početkom avgusta, rekao je da će za to koristiti još nepredstavljeni ISOCELL HP2 senzor.

Kao što smo već ranije pisali, Samsung je u poslednjih 10 meseci predstavio dva 200-megapikselna senzora za pametne telefone, ISOCELL HP1 koji je svoje mesto već pronašao u nedavno predstavljenom Motorolinom flagshipu i ISOCELL HP3.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.